Professionele hulp bij borstvoeding

Bel: 06-10637816

Consulten

Als je vragen hebt over borstvoeding kun je me bellen. Ik ben bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag tussen 09:00 uur en 15:00 uur. Soms kan ik de vragen telefonisch beantwoorden maar we kunnen ook een consult bij je thuis afspreken. Dit is afhankelijk van de situatie en jouw behoefte. Als ik niet opneem, spreek dan je naam en telefoonnummer in dan neem ik contact met je op.

Bij een consult bij jou thuis observeer ik de voeding en luister ik naar je verhaal om een goed beeld te krijgen van hoe de borstvoeding verloopt. Je krijgt van mij dan gelijk tips en adviezen. Dit duurt één tot anderhalf uur, ik neem graag de tijd. Daarna volgt nog indien nodig telefonische follow-up.

Voor consulten hanteer ik de volgende prijzen:

     Eerste consult bij jou thuis  € 120,-  
  Vervolgconsult bij jou thuis € 80,-
  Consult in zwangerschap € 80,-
  Telefonisch consult (tot 30 minuten)  € 17,50             

Een consult aan huis is inclusief reisosten en telefonische nazorg tot twee weken na consult.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden lactatiekundige zorg vanuit de aanvullende verzekering. Een overzicht van de zorgverzekeringen die lactatiekundige zorg vergoeden is hier te vinden. U kunt natuurlijk ook altijd uw eigen zorgverzekeraar raadplegen. 

Wanneer je gratis en vrijblijvend een deskundige vrijwilliger wilt spreken kun je terecht bij Vereniging Borstvoeding Natuurlijk (VBN) of La Leche League (LLL).

Kwaliteit

Algemene Voorwaarden NVL

Klachtenprocedure NVL

Website Klachtenportaal Zorg

Privacy protocol NVL

WHO gedragscode (Engels)